Objekti:

Objekat Zvezdara

Objekat Kaluđerica

Objekat Matice Srpske

Objekat Maksima Gorkog

Objekti:

Objekat Zvezdara

Objekat Kaluđerica

Objekat Matice Srpske

Objekat Maksima Gorkog

sigurnosna vrata

Objekat Zvezdara

Zgrada je smeštena u prijatnom i mirnom okruženju. Stanovi su veličine 39m2, 81m2, 85m2. Moderan spoljni izgled zgrade, konkurentna cena i kvalitet gradnje zadovolji će sve Vaše potrebe za urbanim i mirnim načinom života. Brz način življenja, koji diktira savremeni tempo života, budućim stanarima će po povratku u svoj dom omogućiti pravu oazu mira, a kada požele promenu u blizini imaju brojne sadržaje, kao i objekte koje svakodnevno posećuju. Kao najveće prednosti lokacije objekta, izdavajamo blizinu vrtića, osnovne škole, Doma zdravlja, pijace, super marketa, zanatskih radionica, fakulteta i pozorišta.

furnir vrata

Objekat Kaluđerica

Zgrada se nalazi u prijatnom i mirnom okruženju, a stanovi variraju u veličini od 39m2, 81m2 do 85m2. Sa modernim spoljnim izgledom, konkurentnim cenama i visokim standardom gradnje, zadovoljićemo sve Vaše potrebe za urbanim i mirnim načinom života. Brz način življenja, koji prati savremeni tempo, omogućiće budućim stanarima pravu oazu mira u svom domu, dok će u neposrednoj blizini pronaći raznovrsne sadržaje i objekte koje redovno posećuju. Prednosti lokacije ističu se kroz blizinu vrtića, osnovne škole, Doma zdravlja, pijace, supermarketa, zanatskih radionica, i fakulteta.

furnir vrata

Objekat Matice Srpske

Ova elegantna zgrada smestila se u ugodnom i mirnom okruženju, nudeći stanove različitih veličina - od 39m2, 81m2 do 85m2. Sa svojim modernim dizajnom, pristupačnim cenama i vrhunskim standardom gradnje, ispunjavamo sve vaše potrebe za urbanim i mirnim načinom života. Živopisna oaza mira u domu pruža stanarima smirenje nakon dinamičnog dana, dok im istovremeno omogućava brz pristup brojnim sadržajima i objektima u blizini, prilagođavajući se savremenom načinu života. Lokacija se posebno ističe zbog blizine vrtića, osnovne škole, Doma zdravlja, pijace, supermarketa, zanatskih radionica, fakulteta i pozorišta, čineći je idealnim mestom za život.

furnir vrata

Objekat Maksima Gorkog

Smještena u mirnom i ugodnom okruženju, ova zgrada nudi stanove različitih veličina - od 39m2, 81m2 do 85m2. S modernim izgledom izvana, konkurentnim cijenama i visokom kvalitetom gradnje, zadovoljit će sve vaše potrebe za urbanim i mirnim načinom života. Užurbani tempo suvremenog života će se smiriti za buduće stanare kad se vrate kući, pružajući pravu oazu mira, a istovremeno će imati blizinu raznih sadržaja i objekata koje redovito posjećuju. Posebne prednosti lokacije uključuju blizinu vrtića, osnovne škole, Doma zdravlja, tržnice, supermarketa, zanatskih radionica, fakulteta...

furnir vrata

Objekat Zvezdarski park

U urbanom delu Zvezdare, kod Olimpa, gradi se moderan, porodičan kompleks koji će biti ograđen i kojem će se pristupati preko rampe, gde će se nalaziti čuvar. Kompleks je pozicioniran tako da će svim budućim stanarima pružiti mir, na lokaciji sa koje se za pet minuta hoda dolazi do Bulevara Kralja Aleksandra. Kvalitetna gradnja i lokacija gde je sve na dohvat ruke i sa koje se veoma brzo dolazi do centra Beograda, čini ovaj moderan kompleks idealnim za porodično stanovanje.

12 GODINA ISKUSTVA

12 GODINA ISKUSTVA

Royal Home je firma sa velikim iskustvom u oblasti poboljšanja doma.

NAŠI STRUČNJACI

NAŠI STRUČNJACI

Naš tim stručnjaka i eksperata realizuje projekte prema modernim standardima.

BRZA I EFIKASNA REŠENJA

BRZA I EFIKASNA REŠENJA

Trudimo se da za Vas uradimo brza i efikasna rešenja, pritom da održimo nivo kvaliteta.

ODLIČNE CENE

ODLIČNE CENE

Činimo visokokvalitetne proizvode dostupne svima koji teže izuzetnosti u svom domu.

5 OSNOVNIH RAZLOGA ZAŠTO DA IZABERETE RAŠIĆ BUILD

Vaša budućnost počinje danas!

Potrudili smo se da osmislimo i izgradimo prostor koji će zadovoljiti sve zahteve modernog načina života. Posebnu pažnju posvećujemo potrebama mladih ljudi.

ISKUSTVO

Dugi niz godina uspešno poslujemo i na taj način stičemo iskustvo i postajemo lideri na tržištu.

ODGOVORNOST

Za nas je odgovornost jedna od najbitnijih osobina i shodno tome završavamo sve predviđene projekte u odgovarajućem roku i po dogovoru.

USAVRŠAVAMO SE

Naše dugogodišnje prisustvo na tržištu zahteva edukacije i usavršavanja zaposlenih radi praćenja modnih trendova u pogledu izgradnje objekata.

NAŠ MOTO

Jasnoća ciljeva je 80% uspeha.

KOMPANIJA KOJOJ VERUJETE!

Na tržištu investicija u građevinarstvu uspešno radimo već 12 godina. Najbolje merilo našeg poslovnog uspeha su mnogi naši zadovoljni klijenti i poslovni partneri. Budite i vi jedan od njih!

Kontakt

Adresa

Adresa

Milana Rakića 122, 11000 Beograd, Srbija

Radno Vreme

Radno Vreme:

Pon - Pet: 9.00 - 17.00h

Telefon

Telefon:

+381 63 735 3515 - Nikola Rašić

+381 63 735 3446 - Petar Rašić

Milana Rakića 122, Beograd, Serbia

© 2024 RAŠIĆ BUILD d.o.o. All rights reserved. Powered by Viral Double.